Möt vår medarbetare: Brunnsborrare Wiktor Sund

Wiktor Sund, 32 år gammal, är bosatt i Kristinehamn med sambo och deras två katter. Innan han klev in på DEMA Brunnsborrning hade han erfarenheter inom bland annat snickeri och industriell produktion. För cirka ett och ett halvt år sedan, bytte han inriktning och kastade sig in i brunnsborrningsvärlden hos oss på DEMA Brunnsborrning i Karlstad.

Wiktor Sund på DEMA Brunnsborrning AB

Variation berikar arbetsdagarna som brunnsborrare

Wiktor gillar utmaningar, och han vill helst inte sitta stilla för länge. När processerna sker ute i verkliga livet, framför ögonen – då mår han som bäst. Det är något som gör honom perfekt för rollen som brunnsborrare. Att vara ute och arbeta passar som handen i handsken, och variationen i arbetsuppgifterna håller yrket intressant för Wiktor.

En typisk arbetsdag är allt annat än förutsägbar. Från att snabbt kunna starta upp och smattra berg en solig dag, till att tampas med minusgrader och snöstorm. Ingen dag är den andra lik och det krävs olika förhållningssätt beroende på situation.

“På sommaren, hands down, är detta det bästa jobbet som finns i hela världen.

En arbetsplats att trivas på

Beslutet att börja jobba på DEMA kom från Wiktors önskan att dyka in i något nytt och utmanande. ”Det var ingenting egentligen just med brunnsborrning specifikt som lockade så, utan det var mer, ja men nya grejer,” förklarar han och understryker vikten av förändring och utveckling i sitt yrkesliv. “Sedan blev jag fast”, skrattar han och det blir tydligt att han hittat hem yrkesmässigt:

“Alltså jag trivs enormt och det är bra kollegor, det är jämnåriga liksom. Jag planerar inte att byta yrke igen så länge kroppen tillåter”.

Wiktor är nöjd med arbetskamraterna, företagskulturen och han har en stark tilltro till företagets framtid och tillväxt. Han tycker det är roligt och spännande att vara en del av ett växande företag:

“Philip och Gustav är två riktiga guldkorn när det kommer till entreprenörskap. Det finns ett hälsosamt tänk i att hela ledet ska må bra. Om vi i personalen mår bra och är på topp kan vi också leverera slutprodukten med hög standard. Med handen på hjärtat så är det ett av få företag som jag genuint tror kommer kunna ta över. För vi utmanar egentligen redan hela standardprocessen i branschen.

Behöver du Wiktors hjälp idag? Kontakta oss!