Möt vår medarbetare: Lastbilsförare Patrik Duljaj Jacobsson

Patrik är 26 år gammal och bor med sambo och två barn i Kristinehamn. I hans roll på DEMA Brunnsborrning i Karlstad ingår en variation av uppgifter, och en av hans styrkor är just att se vad som behövs, för att sedan sträcka ut en hjälpande hand. 

Lastbilsförare Patrik Duljaj Jacobsson på DEMA Brunnsborrning

En allsidig roll

Patrik beskriver sig själv som i grund och botten en lastbilsförare, men hans arbetsuppgifter sträcker sig över flera områden. Han är där det behövs – han hanterar transport av utrustning och material till både stora projekt och villaborrningar. 

Oavsett om det är att köra lastbil, assistera vid brunnsborrning, eller sköta om detaljer som kopplingar, är Patrik en viktig kugge i verksamheten. Han trivs med att lösa olika problem och anpassa sig till skiftande förhållanden.

Stöd och samarbete

Att man ställer upp för varandra på företaget är något Patrik värderar högt. Chefer och kollegor har en öppen dialog med högt i tak, och när han behöver hjälp får han snabbt svar. Det ger honom en känsla av trygghet och att han verkligen stöttas i sitt jobb. 

”Jag har aldrig i hela mitt liv haft bättre chefer eller kollegor. Jag blir stöttad till hundratio procent vad det än är.”

Varför ska kunderna välja DEMA?

Stämningen i arbetsmiljön är otroligt viktig, och Patrik ser ljust på DEMA Brunnsborrnings framtid tack vare detta – och den gedigna kompetens som finns på företaget. 

I sin kundkontakt är han noga med att informera och förbereda kunderna för arbetet som kommer att utföras, vilket skapar en trygg och smidig arbetsprocess. Genomgående finns ett aktivt tänk kring att kundnöjdhet är det viktigaste: 

“Vi jobbar ju för kunden, för att kunden ska vara nöjd. Så vi vill alltid att kunden ska få den bästa servicen. Det finns ett bra helhetstänk och vi är alla väldigt noga med allt runtomkring. Vi är försiktiga, kör inte sönder gräsmattan och sådant som man kan vara orolig för. Vi gör vårt bästa för att det knappt ska synas att vi varit där.”

Det bästa med jobbet

Förutom teamet i sig, tycker Patrik att det bästa med jobbet är att få vara utomhus och ta del av dagen – särskilt på sommaren. Trots de utmaningar som vintern kan innebära, ser han positivt på den variation och frihet som arbetsplatsen ger.

Behöver du Patriks hjälp idag? Kontakta oss!