DEMA Brunnsborrning är Årets Unga Företagare i Karlstad!

Vi är glada att meddela att DEMA Brunnsborrning har tilldelats priset Årets Unga Företagare i Karlstad!

arets unga foretagare varmland dema brunnsborrning

DEMA Brunnsborrning är Årets Unga Företagare i Karlstad!

Utmärkelsen, som delas ut av Företagarna Södra Värmland, tilldelas en ung företagare, 35 år eller yngre, som har åstadkommit något extra med sitt företagande. Vi på DEMA Brunnsborrning är både stolta och glada att vårt driv och fokus har lyckats skapa tillväxt och lett till etablering som en ledande aktör i en konkurrensutsatt bransch.

”Vi är otroligt stolta och glada över att ha vunnit detta pris”, säger Philip Malmberg. ”Det är en bekräftelse på vårt hårda arbete och engagemang, och det motiverar oss att fortsätta att växa och utveckla vår verksamhet.”

Motiveringen till priset lyder: ”Med starkt driv och fokus har Philip och Gustaf gett sig in i en konkurrensutsatt bransch och på kort tid lyckats skapa en fantastisk tillväxt. Med kundbasen inte bara i Värmland ser vi att de här unga företagarna kommer lyckas på sin fortsatta resa.”

Vi på DEMA Brunnsborrning vill tacka alla våra kunder, samarbetspartners och anställda för ert stöd. Utan er hade detta inte varit möjligt!

Om Företagarna Södra Värmland

Företagarna Södra Värmland är en del av Sveriges största företagarorganisation med över 60 000 medlemmar. De arbetar för att skapa bättre villkor för att starta, driva, utveckla och äga företag i regionen. De erbjuder bland annat rådgivning, utbildning och nätverksträffar till sina medlemmar.