Personal på DEMA Brunnsborrning

Om oss

Om DEMA Brunnsborrning

Vi är ett företag etablerat i Karlstad som arbetar med vatten- och energiborrning. Vi utför jobb i hela Mellansverige samt Norge. Fråga oss för lönsamma brunnsborrningsprojekt!

Vi har en bred kompetens och lång erfarenhet av att utföra brunnsborrning för energibrunnar och vattenbrunnar, och vi fokuserar alltid på att hitta den bästa lösningen till dig som kund. Hör av dig till oss, vi hjälper dig till ett lönsamt brunnsborrningsprojekt!

c borrare
Om Dema Brunnborrning personal

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att utforska hur våra brunnsborrnings-tjänster kan gynna dig? Kontakta oss för en personlig konsultation. Vi kan ge dig skräddarsydda lösningar som optimerar din energiförbrukning, sänker dina kostnader och förbättrar värdet på din fastighet.

Vi finns på plats för dig och dina behov!

Stort redan från start – brunnsborrarna från Karlstad

DEMA brunnsborrning i Karlstad är ett resultat av oss, Philip Malmberg och Gustaf Degerstedt, som tillsammans arbetade hos det tidigare Höjdens Brunnsborrning. Redan då utförde vi de flesta projekt som behövde större kapacitet, förfinad kompetens och ett helhetsgrepp från borrning till inkoppling. Det handlade om, som vi säger i branschen, att producera meter.

När det var dags för Höjdens att byta riktning efter en omorganisation blev det ett perfekt läge för oss att äntligen ta steget mot att driva vår egen verksamhet – där och då kom DEMA Brunnsborrning till världen!

Vi skapade oss förutsättningarna att från vår bas i Karlstad arbeta helt enligt våra värderingar, standarder och med processer som har kundens trygghet och säkerhet i fokus – samtidigt som vi kan hjälpa dem att göra rätt val för att spara på vår gemensamma miljö. Idag arbetar vi med projekt runtom hela Mellansverige och Norge.

Sköter borrprojekt från start till klart

Det dröjde inte länge innan förfrågningarna rullade in från de stora projekten och vi fick utöka vår personalstyrka med fler experter. Efter bara två månader som nystartade hade vi projekt på tröskeln där vi fick sköta allt från start till klart: Projektledning, borrning, inkoppling – ja, rubbet. 

När vi kommer ut till de större entreprenörerna passar vi in som handen i handsken, tack vare vår mångåriga inblandning i olika projekt känns vi igen runtom i landets byggprojekt. Och vi är lika bekväma när det gäller din lilla villatomt i Karlstad.

När du anlitar oss

När du anlitar oss får du en partner med omfattande erfarenhet och kapacitet när det gäller det mesta kring brunnsborrning. Vi har all nödvändig utrustning och kvalificerad personal för att slutföra ditt projekt snabbt, säkert och med hög standard. Projektets gång går enligt dina önskemål i samråd med vår expertis – oavsett om det gäller en villatomt eller en stor entreprenad.

Vi jobbar enligt dina behov, som vi fastställer med en lyhörd dialog och grundlig utforskning av platsen i fråga. Vi inser att ditt projekt kan skilja sig från andra, samtidigt som vi har med oss erfarenhet i ryggen. Våra jobb genomförs snabbt, kunnigt och ger ett riktigt bra underhållsfritt resultat, såväl i Karlstad som runtom hela Mellansverige och Norge. Läs gärna om några av våra referensprojekt.

Våra Certifieringar

En organisation som får en oberoende certifiering mot en standard ökar tryggheten, inte bara lokalt utan även globalt. Att en revisor regelbundet granskar processer och förfaranden har dessutom många fördelar, t.ex. att antalet klagomål som beror på missförstånd minskar. Vi har borrcertifiering och platssvets certifiering.

dema brunnsborrning vattenbrunnar

*” anger obligatoriska fält

Integritetspolicy*