Om Dema Brunnsborrning

Referensprojekt

Referensprojekt

DEMA Brunnsborrning är ett företag etablerat i Karlstad som arbetar med vatten- och energiborrning. Vi utför jobb i hela Mellansverige samt Norge.

Vi har en bred kompetens och lång erfarenhet av att utföra brunnsborrning för energibrunnar och vattenbrunnar, och vi fokuserar alltid på att hitta den bästa lösningen till dig som kund. Hör av dig till oss, vi hjälper dig till ett lönsamt brunnsborrningsprojekt!

45 hål och 8400 meter till Lecab

Lecab behövde nya och miljövänliga värme- och kylsystem till bilhallarna. 45 hål och totalt borrade 8400 meter senare fanns bättre temperaturreglering och minskad energiförbrukning.

Energiborrning i Skattkärr

Skattkärrsskolan satsade på smart energi vid sin ombyggnation. Med 30 hål och totalt 6000 meter borrade har lärare och elever nu tillgång till hållbar värme och kyla!

Specialborrning med elrigg

Som underleverantör till Borrspecialisten i Umeå borrade vi 28 hål och totalt 7000 meter. Spännande projekt med elektisk specialrigg, där vi borrade med enmetersrör inifrån ett parkeringsgarage.

16500 meter till Möller bil

Möller bil i Uppsala uppgraderade sina värme- och kylsystem för en mer bekväm bilhall för kunder och anställda. Dessutom som på ett hållbart vis. Det blev hela 16500 meter fördelade på 62 borrhål.

Värme och kyla till Rosersberg

Det var dags för Rosersberg att skapa en miljövänligare källa till värme och vatten. Med 12 hål och totalt 3480 borrade meter försåg vi dem med nya möjligheter till smart värme, kyla och vatten.

3500 meter till Örebroföretag

Ett projekt för energiborrning som gav företaget i Örebro tillgång till hållbar värme och kyla genom bergresurser. Det blev 14 borrade hål varav varje på 250 meters djup, totalt 3500 borrade meter.

Om Dema Brunnborrning personal

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss som företag eller har du några frågor kring våra tjänster? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi finns på plats för dig och dina behov!

dema brunnsborrning vattenbrunnar

*” anger obligatoriska fält

Integritetspolicy*