Glad sommar önskar DEMA Brunnsborrning

DEMA Brunnsborrning önskar er en strålande midsommar och semester! Vi håller öppet hela sommaren, och står redo att svara på frågor och prata om nya uppdrag.

sommarhalsning dema.brunnsborrning 2024

Ha en underbar sommar

Solen strålar, fågelkvitter fyller luften och semesterkänslan spirar. Sommaren är äntligen här, en tid för avkoppling, nya upplevelser och kvalitetstid med nära och kära.

Vi på Dema Brunnsborrning vill ta tillfället i akt att önska er alla en riktigt härlig sommar! Njut av de långa, ljusa kvällarna, umgås med familj och vänner, och skapa minnen som ni kan bära med er resten av året.

Upplev Sveriges skönhet

Oavsett om ni föredrar lata dagar på stranden, vandring i fjällen eller spännande utflykter i skogen, har Sverige något att erbjuda alla. Ta chansen att utforska vårt vackra land och upptäck nya platser som inspirerar er.

Tack till vår fantastiska personal

Ett stort tack vill vi rikta till vår fantastiska personal för deras hårda arbete och engagemang under våren. Ni är hjärtat i vår verksamhet och det är tack vare er som vi kan erbjuda våra kunder den bästa servicen.

Tack till våra kunder

Vi vill även tacka alla våra kunder för visat förtroende. Det är tack vare er som vi kan fortsätta att växa och utvecklas. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med er under hösten.

Vi finns tillgängliga i sommar

Även under semesterperioden finns vi tillgängliga för att hjälpa er med frågor och funderingar kring brunnsborrning. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller rådgivning.

Vi önskar er alla en underbar sommar fylld av sol, glädje och härliga upplevelser!

Varma hälsningar,

Teamet på Dema Brunnsborrning